Na našem Jutjub kanalu je postavljen nov prilog posvećen startu prolećne polusezone, u koju Partizan ulazi sa najvišim mogućim ambicijama – kako u domaćim takmičenjima (prvenstvo i kup), tako i u Evropi (UEFA Liga konferencije).

Prilog se bavi rasporedom Partizana u prvenstvu i u Evropi sve do reprezentativne pauze (21.03/02.04.2022.), a zatim i značajem šampionske titule. Videćete i čuti zašto je borba za titulu toliko bitna za crno-bele da nijedan drugi takmičarski cilj ne može da se stavi u istu ravan sa njom.

Titula omogućava i mnogo izglednije evropske perspektive za klub od leta ove godine, što je pojašnjeno do detalja.

Status srpskih klubova u Evropi bi narednog leta mogao, sveukupno, biti povoljniji nego prethodnog leta, a u video prilogu je objašnjeno i na koji način.

Pri kraju video priloga su vreme i pažnja poklonjeni i prolećnom baražu za 1/8 finala UEFA Lige konferencije. Pogledajte kojim evropskim klubovima bi Partizan hteo da se pridruži na žrebu za 1/8 finala – ukoliko prethodno uspe u dvomeču da nadvisi rivala iz Češke koji ga uskoro očekuje.

Na samom kraju smo se pozabavili i domaćim kupom, iako nas četvrtfinale kupa očekuje tek početkom aprila. Trenutak je povoljan da se pojasne neke administrativne stvari – poput načina žreba za četvrtfinale – pa verujemo da će i ovakve informacije interesovati naše navijače.

 

Vlada Ćujić

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE