На површини од безмало десет хектара, у западном делу Земуна, на раскршћу два аутопута и у близини аеродрома, данас је спортски центар “Партизан – Телеоптик”. По функционалности, архитектонским решењима, савременој опреми, по материјалима који су уграђени, он спада у спортске објекте највише вредности. Ту је данас база за тренинге и припреме свих погона Партизана, чији играчки кадар броји око шест стотина спортиста – од првог тима, преко друголигаша Телеоптика, до најмлађих категорија.

Спортски центар сада располаже са:

– седам идеалних травнатих терена,

– 2 терена са вештачком травом последње генерације,

– централна зграда је укупне површине преко 4.000 квадратних метара,

– у сутерену је сауна и теретана са најсавременијом опремом, оставе, као и сала за забаву (билијар, пикадо, стони фудбал, шах…),

– у приземљу се налази ресторан са терасом,

– на спрату је савремено опремљен медицински блок за физикалну, кинези и хидротерапију,

– на спрату је и сала за састанке, сала за пријем гостију, административни блок, просторије Управа Партизана и Телеоптика,

– зграда има и 19 апартмана (14 двокреветних и трокреветних за играче и 5 за стручни штаб),

– у поткровљу је и просторија са терасом за дневни боравак играча,

– центар има и кухињу која располаже најсавременијом опремом и стручном контролом специјалиста за исхрану.

Наш спортски центар повремено је и база за припреме фудбалске репрезентације Србије. Најбољи фудбалери су веома задовољни условима смештаја, могућностима за тренинге, као и условима да слободне сате проведу пријатно.

Спортски центар “Партизан – Телеоптик” све више постаје и средиште у које долазе значајне личности из света спорта. Од мноштва оних који су боравили у нашем спортском центру издвајамо посету првог човека европског фудбала Ленарта Јохансона, председника УЕФА и Мишела Платинија, другог човека Светске фудбалске федерације. Они су са одушевљењем говорили о Партизановом спортском центру као узору којем треба тежити.

СЦ ПАРТИЗАН – ТЕЛЕОПТИК 360°