Некадашњи играч Партизана и изданак наше омладинске школе, Златан Шеховић, вратио се у свој матични клуб у који је дошао као осмогодишњи дечак.
Шеховић је у клуб Maccabi Netanya прешао у сезони 2019/2020, где је одиграо 33 утакмице и уписао асистенцију и гол.
Златан је за Партизан одиграо 14 утакмица уз освојен пехар Купа 2019. године. Са новим шефом стручног штаба, Илијом Столицом, сарађивао је у селекцији У21.
Данас је, у присуству генералног директора ФК Партизан – Милоша Вазуре и спортског директра – Ивице Илиева, потписао нови трогодишњи уговор.
„Ја сам дете Партизана, као што сви већ знате, и много ми значи овај повратак. Од прве секунде од кад се појавила прича за Партизан нисам имао дилему где ћу, који ће мој клуб бити следећи. Када сам отишао у Израел и тада сам рекао да желим једном да се вратим, тако да сам заиста пресрећан. У Изреалу сам доста напредовао за ове две и по године и једноставно је то било једно велико искуство за мене. Сазрео сам као играч, напредовао, посебно прошле сезоне када сам проглашен за најбољег дефанзивног играча лиге, а сада једва чекам да обучем црно-бели дрес!
Сарађивао сам са шефом Столицом два пута до сада, у репрезентацији до 17 година и у младој до 21 године. По мом мишљењу, он је сигурно најбољи наш тренер тренутно, тако да мислим да је Партизан донео праву одлуку довођењем њега за шефа стручног штаба. Много сам срећан и узбуђен што ћемо опет сарађивати.
Партизан сам пратио ове две и по године константно, сваку утакмицу. Баш сваку! Зато знам где долазим и спреман сам! Сви знамо шта следећа сезона доноси, колики је улог, то је Лига шампиона за освојено прво место, а циљеви у Партизану су увек највећи, тако да и ја долазим са највећим циљевима и очекивањима и мислим да је екипа спремна, а и да сам ја спреман за све што нас очекује!“

ФОТО ГАЛЕРИЈА: АНТОНИО АХЕЛ

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ