По плану тренинга данашње пре подне у бази Партизана у Белеку било је предвиђено као – слободно. 

Но, ако није било фудбала, играо се тенис на два хотелска терена хотелског комплекса. Играли су га, како чланови стручног штаба, тако и играчи, а и новинари против потпредседника.

Почело је дуелом Мирковића и Петрића уз договор да се игра без присуства новинара и јавности. После меча, чуло се да се асистент реванширао шефу за недавни пораз у баскету.

Уследио је меч између Лазетића и Страхиње Пандуровића, па Немање (Р) Милетића и Бојана Остојића. Милетић је након Остојића изашао на мегдан и тренеру Лазетићу, а посматрачи, међу којима су били Илиев и Закарић, тврде да је меч био на нивоу озбиљних тениских мечева. Севало је на све стране, а било је и маратонских размена, које су се завршавале ефектним поенима. 

Спортски директор Ивица Илиев био је најватренији навијач потпредседника проф. др Владимира Вулетића, који се на терену поред борио против коментатора ТВ Аренеспорт Ивана Радуловића, а пала је и опклада: уколико потпредседник Партизана узме у два сета бар пет гемова, новинар ТВ Арене спорт мораће да скочи у оближње језерце на теренима за голф. 

Професор је успео да освоји 5 гемова и тада је предао меч, пошто је свој задатак испунио. Друга страна се очекује да испуни своју обавезу…

Фото галерија: Мирослав Тодоровић

no images were found

 

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ