Nakon teških 40 minuta igre u meču sa ekipom iz Bačke Topole, crno-beli su postigli tri gola za samo osam minuta, a onda i četvrti u 62. za ubedljivu pobedu od 4:1! Bibars Natho je vratio svoj tim u igru preciznim pogotkom iz slobodnog udarca, a onda je usledila goleada.

„Bila je izuzetno teška utakmica protiv vrlo dobrog tima, posebno posle njihovog vođstva i pritiska koji smo imali od navijača. Srećan sam što smo reagovali na pravi način, pokazali karakter i što smo se vratili posle 0:1 i pobedili“, navodi Natho.

Ostalo je još nekoliko kola do kraja sezone, da li još uvek verujete u titulu?

„Sve dok se ne završi prvenstvo, verovaćemo u titulu. Rekao sam to već nekoliko puta, znamo šta je srpski fudbal, ali mi moramo gledati samo nas i uraditi koliko možemo do kraja. Radićemo svoj posao i sve što je do nas, pa ćemo videti šta će se desiti“.

Tvoja deca uvek gledaju utakmice Partizana, da li su srećni kada postigneš gol i kakva im je reakcija kada dođeš kući?

„Danas je bio problem, jer završavaju sa školom u 15 časova, sačekao sam malo, ali sam postigao gol ranije. Siguran sam da je moja supruga videla pogodak i da je srećna. Radovaće se oni čim odu kući, penjaće se i skakati. Nadam se da će biti još mnogo golova, pobeda i razloga za slavlje“.

Tvoj stariji sin trenira fudbal u Partizanovoj školi „Crno-bele bebe“.

„Da, vodim ga na trening. Ne znam da li će biti fudbaler, ali je važno da se bavi sportom, da nauči da bude deo tima, da sluša trenera, da radi sa drugom decom. To je dobro za njega“.

Kakva je reakcija druge dece kada te vide tu pored terena?

„To nekada bude mali problem. Neko od njih prestane da trenira, gleda u pravcu gde sam ja, ali sve to razumem i ja sam nekada bio dete i imao svog idola. Možda im jednog dana pružim i to zadovoljstvo da uradim trening sa njima, važno je da im se pokaže da i oni mogu da budu kao vi i da veruju!“

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE