Капитен израелске репрезентације и играч Партизана, Бибарс Натхо уписао је у прошлој сезони 33 утакмице за црно-беле и постигао 12 голова.
О новој сезони, изазовима и титули, Бибарс каже:
„Узбуђени смо, као и сваке године. Морамо да вратимо титулу кући, урадићемо све што је потребно да бисмо у томе успели. Не зависи све од нас, али морамо да дамо свој максимум, да покажемо да можемо да имамо исти победнички низ као прошле сезоне. Неће бити лако, али видели смо да можемо и верујемо у себе“, рекао је Натхо.
„Претходне две сезоне, већ након 6-7 утакмица, имали смо заостатак од 6 бодова. Не можемо дозволити да се то понови и ове године. Морамо све до дербија да освајамо максималан број бодова“, додаје.
Натхо истиче да су тренинзи у овом периоду веома напорни због временских услова, али неопходни, како би тим спреман ушао у сезону. Осврнуо се и на очекивања публике по питању надметања са „вечитим ривалом“:
„Сви очекују победу у дербију, али и та победа, као и свака друга, носи три бода. Дерби је, наравно, битан због навијача, али да бисмо били први, морамо побеђивати и у „малим“ утакмицама.“

Током претходне сезоне забележио је двоцифрен учинак што се тиче постигнутих голова и асистенција, али лична статистика му није примарна:
„Сматрам да је то била добра сезона за мене, али ако не узмем трофеј са тимом-то ми ништа не значи! Сви памте трофеје. Можете дати 20-25 голова, али клуб је најбитнији!“, поручио је.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ