Pored prvotimaca koji imaju obaveze u svojim nacionalnim selekcijama, društvenu, a pre svega odgovornost prema sebi i svom zdravlju, imaju i članovi stručnog štaba Partizana, kao i većina igrača koji tokom oktobra primaju i treću dozu vakcine Fajzer.
Šef stručnog štaba crno-belih, Aleksandar Stanojević i igrači Bojan Ostojić, Rikardo Gomeš i Kvinsi Menig, vakcinisani su u Institutu za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“ i tom prilikom su rekli:

,,Imam socijalnu i društvenu odgovornost. Odgovornost prema sebi i prema poslu kojim se bavim, stoga primam treću vakcinu’’-rekao je Stanojević.

„Od prvog dana nisam imao dilemu da li se treba vakcinisati ili ne. Kao što ja radim svoj posao na terenu, tako apsolutno poverenje imam u zdravstvene radnike i medicinskog osoblje. Virus je nepredvidiv i ako išta možemo da učinimo da smanjimo njegov učinak, ukoliko se i ne daj Bože razbolimo, onda je to ovo“, dodao je Ostojić.

„To je postala praksa u svim zemljama i većini klubova. Ne želim da razmišljam o eventualnim posledicama, već kako da sve predupredim da se ne desi. Ovo je moj i izbor mojih saigrača. Putujemo, u kontaktu smo sa ljudima i ovo je po meni najbolje rešenje.“- Kvinsi Menig

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE