Gosti Fudbalskog kluba Partizan u toku današnjeg dana bili su predstavnici Udruženja navijača našeg kluba iz Prijedora, koji su godinama unazad redovni posetioci svih utakmica u Humskoj.

Delegacija koju su činili predsednik Stojan Janjetović, prvi čovek Upravnog odbora Igor Suvajac, kao i članovi UO Radojica Tejić i Dejan Gajić, obišla je klupske prostorije i najviše vremena provela u Trofejnoj Sali, gde su evocirane uspomene na neke od najvećih pobeda u istoriji crno-belih.

Njihovi domaćini bili su član UO Partizana Dragan Trailović i Maja Krstajić, kao član Komisije za formiranje klubova navijača i prijatelja FK Partizan, koji su im zahvalili na bezrezervnoj podršci i kroz prijatan, srdačan i sadržajan razgovora dogovorili međusobnu saradnju.

Postignut je dogovor dečaci i devojčice iz Prijedora, kao i do sada, budu gosti kluba na Dečijoj tribini, kao i da se svim navijačima iz ovog udruženja dodeli članske karte kluba.

Kako se ove godine navršava tačno pola veka od kako je seniorski pogon Partizana poslednji put odigrao prijateljsku utakmicu u ovom gradu, postignut je načelni dogovor da se taj jubilej obeleži novim gostovanjem najboljih igrača našeg kluba.

I za kraj, ali ne najmanje bitno, precizirana je saradnja po kojoj bi treneri iz naše Omladinske škole odlazili u Prijedor gde bi držali edukacije i pomagali tamošnjim kolegama u usavršavanju.

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE