ФК Партизан у понедељак 13. новембра на СЦ Партизан-Телеоптик организује јединствену акцију Упознај свог идола током које ће дечаци узраста од 8-12 година добити могућност да упознају првотимце ФК Партизан, али и кроз забаву раде на полигону са тренерима наше Омладинске школ , баш као њихови вршњаци који тренирају фудбал.

Сви заинтресовани дечаци треба да се пријаве на тел. 011 3164 152, најкасније до понедељка 13.11.2017. године у 11 часова. Дечаци  треба понесу спортску опрему, патике, тренерку или шортс и мајицу.

Сатница је следећа:

13.30 часова ‒ долазак на рампу (СЦ Партизан-Телеоптик, Мостарска 12а Земун) и попуњавање пријаве.

13.45 часова ‒ улазак у свлачионицу и пресвлачење за тренинг.

14.00 часова  ‒ Излазак на терен и рад на полигону са еминентним тренерима наше омладинске школе током којег ће се деца играти, пролазити препреке, учити прве фудбалске кораке.

14.30 часова  ‒  Деци ће се на терену придружити првотимци ФК Партизан који ће са дечацима  заједно проћи полигон, играти фудбал, потписивати аутограме, сликати се и сл…

14.45 часова  ‒  Одлазак са полигона и улазак у свлачионицу.

Циљ ове акције је да дечацима кроз спортску интеракцију приближимо свет фудбала, рад ОШ ФК Партизан, а уједно и кроз заједничко дружење са првотимцима Партизана дамо мотивацију за даље спортске и животне циљеве.

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ