U utakmici 34. kola Linglong Super lige Srbije, ekipa Aleksandra Stanojevića je savladala Napredak rezultatom 0:3. Strelci za crno-bele bili su Rikardo Gomeš (29’) i Marko Jevtović (56’). Treći gol je autogol Saše Marjanovića (64’), preko Nikole Terzića.

Svoj prvi gol po povratku u Partizan je postigao Marko Jevtović.

,,Videćemo za mesec dana šta smo uradili” počinje razgovor Jevtović.
,,Moramo biti fokusirani na svaki sledeći izazov. I dalje smo u igri za dva trofeja i borićemo se do kraja za svaku loptu.”

Brzo si se uklopio u ekipu i dobrim partijama dobio poverenje šefa Stanojevića.

,,Pratio sam svaku utakmicu koju sam mogao dok sam bio u inostanstvu. Ima i nekoliko igrača koji su bili tu i kada sam ja bio tako da mi nije problem da se uklopim.
Imam iskustva iz prvog mandata i iz inostranstva i došao sam da na najbolji način pomognem ekipi, kada se to bude tražilo od mene.”

Ovo je tvoj prvi gol po povratku u Partizan?

,,Drago mi je naravno da sam postigao gol kada se lomila utakmica, ali meni je uvek bilo najvažnije da pobedjujemo, a ko će dati gol je potpuno nevažno.”

Da li te finiš sezone podseća na 2017. godinu kada si sa Partizanom osvojio duplu krunu?

,,Da, dosta toga je sličnog. I tada smo verovali da možemo do titule. Jedino što mogu da obećam je da će cela ekipa dati sve od sebe da dodjemo do našeg cilja.”

Ovaj tim krasi zajedništvo i kada je najteže, slažeš li se?

,,Mi pre svih imamo nas! Jedemo isti hleb i zavisimo jedni od drugih. Da nije tako, ne bismo bili ni blizu uspešni i ja ne vidim da može ili sme biti drugačije!”

Danas si u tandemu, posle Saše Zdjelara, igrao i sa Ljubomirom Fejsom, najtrofejnijim igračem?

,,Ljubomir Fejsa je legenda našeg fudbala, čovek koji je toliko dugo igrao na najvišem nivou i osvajao nebrojeno trofeja. Meni lično je velika čast da je on tu, sa nama. On će nam svojim isukstvom i znanjem sigurno mnogo pomoći. Želim mu da bude uspešan, kao i do sada, u karijeri.”

Odabir pisma

Muzej FK Partizan 360°

SC Teleoptik 360°

NAJVEĆI USPESI I TROFEJI

ŠAMPION

27

PUTA

POBEDNIK KUPA

16

PUTA

VICEŠAMPION EVROPE

1966.

GODINE

SREDNJEEVROPSKI KUP

1978.

GODINE