Промешао је карте Мирослав Ђукић, што хтењем, што морањем пред 5. коло СЛС на стадиону Карађорђе у дербију кола између Војводине и Партизана. Тврда утакмица, са много шанси за црно-беле резултирала је голом Бојана Остојића у 89. mинуту игре. Поред Данила Пантића у стартној  постави, као и Милана Радина, први пут међу стативе у овој полусезони стао  је голман Марко Јовичић.

Било је само позитивне треме – износи прве утиске после завршене утакмице Марко Јовичић. Знао сам да неће бити лако, али дуго сам чекао овај тренутак и био спреман на све што је шеф тражио од мене. После утакмице у дресу Партизана уопште није важно колико сте на њега чекали. Тај осећај се не може описати. Заиста ми превише значи, али ми је још драже што смо победили.

Војводина није имала пуно шанси, али сте при свакој интервенцији показивали сигурност.

– Војводина је одлична екипа и добро смо знали шта нас чека и одакле прети опасност. Играли су тврдо, ангажовано, али смо показали да смо боља екипа.

Познато је да сте нераздвојни са голманом Немањом  Стевановићем, али је овог пута поверење указано Вама?

– Немања и ја смо одлични пријатељи. Наш посaо је такав да на гол не можемо обојица. Шеф је одлучио и ја сам се трудио да оправдам указано поверење.

Ваш деби у Нишу, оженили сте се пре шест месеци, а пре три дана из стартне поставе и Милан Радин?

– Пресрећан сам због Бојановог гола и победе. Надам се да ће нам подршка жена и у наставку давати ветар у леђа за успехе.

Који сте савет добили пре почетка меча?

– Чуо сам се са неколико мени драгих људи који су уз мене кроз целу каријеру. Добио сам савет да дам све од себе, како бих свој посао одрадио најбоље што могу.

Имате ли неке посебне ритуале пред излазак на терен?

– Не, али рецимо дан пред меч волим да одгледам по неки клип са интервенцијама неких од мојих узора (Касиљас, Навас, Браво) – говори у даху чувар мреже Партизана.

 

Биљана Обрадовић

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ