Дан након сваке утакмице Партизана изгледа исто у Хумској. Сви који су на било који начин укључени у рад клуба дођу у службене просторије, размењују се мишљења, извлаче поуке и смишљају планови како да Парни ваљак буде још бољи.
Тако је било и данас, после јучерашњег пораза од Фејенорда 2:5. Окупили смо се, разговарали, а ту са нама је био и Небојша Ушке Вучићевић. Легенда овог клуба, човек који је пет година носио дрес Партизана, забележио 329 наступа и 168 пута уписао своје име у листу стрелаца.
Невиђени шмекер, фудбалски бунтовник, Дорћолац, добричина и човек ведрог духа који је увек знао и умео да нас подигне и орасположи. Волео је Партизан и давао му је увек највише што је могао. Некада головима, некада саветима, а у последње време као део скаутинг службе клуба.
Растали смо се данас од њега, отишао је из своје Хумске уз велике планове, препун идеја и замисли како да Партизан буде бољи него што јесте, али на жалост, никад их неће спровести у дело. Данас је, схватило смо то кад су нам јавили да је на термину за мали фудбал доживео срчани удар са трагичним последицама, последњи пут био у својој кући и међу својима. И на жалост, нећемо у јуну заједно прославити тај јубиларни 60. рођендан којем смо се толико радовали и о којем смо причали.
Фудбал је био његов живот, за фудбале је живео и на крају, на фудбалу га је и завршио.
Збогом, Ушке, нека ти је лака црна земља и хвала за све што си урадио за Партизана и за све оно што си планирао да урадиш.
Место и време сахране ће бити накнадно објављени.

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ