Иако су црно-бели обавили медицинске тестове и почели да тренирају још у понедељак, 14. јуна, како би се на време припремили за почетак сезоне и квалификације у Лиги конференција, званична прозивка, у присуству председника ФК Партизан г. Милорада Вучелића, генералног директора г. Милоша Вазуре и заменика генералног директора г. Милорада Николића, чланова УО ФК Партизан, обављена је у уторак, 22. јуна, када су се тиму прикључили играчи који су били са својим националним селекцијама.

После уводног говора председника ФК Партизан, присутним играчима и новинарима обратио се и г. Александар Станојевић, шеф стручног штаба, који је потом, на терену, одговарао на питања представника “седме силе”.

Са екипом тренирају и Лука Суботић, штопер Телеоптика, као и Матеја Ђорђевић из селекције омладинаца, а у Словенију ће кренути и Лазар Славковић, голман.

До поласка у Словенију, 24. јуна, тиму ће се још прикључити Бибрас Натхо и Сејдуба Сума, док је Филип Холендер, због обавеза са националним тимом Мађарске на ЕП, добио слободно до 12. јула.

Са екипом још увек није Жан-Кристоф Бајбек.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: МИРОСЛАВ ТОДОРОВИЋ


 

ФОТО ГАЛЕРИЈА: САНДИЋ ФОТО


 

Одабир писма

Музеј ФК Партизан 360°

СЦ Телеоптик 360°

НАЈВЕЋИ УСПЕСИ И ТРОФЕЈИ

ШАМПИОН

27

ПУТА

ПОБЕДНИК КУПА

16

ПУТА

ВИЦЕШАМПИОН ЕВРОПЕ

1966.

ГОДИНЕ

СРЕДЊЕЕВРОПСКИ КУП

1978.

ГОДИНЕ