SC Partizan-Teleoptik

20 Apr 2023

Na površini od bezmalo deset hektara, u zapadnom delu Zemuna, na raskršću dva autoputa i u blizini aerodroma, danas je sportski centar “Partizan – Teleoptik”. Po funkcionalnosti, arhitektonskim rešenjima, savremenoj opremi, po materijalima koji su ugrađeni, on spada u sportske objekte najviše vrednosti. Tu je danas baza za treninge i pripreme svih pogona Partizana, čiji igrački kadar broji oko šest stotina sportista – od prvog tima, preko drugoligaša Teleoptika, do najmlađih kategorija.

Sportski centar sada raspolaže sa:
– sedam idealnih travnatih terena,
– 2 terena sa veštačkom travom poslednje generacije,
– centralna zgrada je ukupne površine preko 4.000 kvadratnih metara,
– u suterenu je sauna i teretana sa najsavremenijom opremom, ostave, kao i sala za zabavu (bilijar, pikado, stoni fudbal, šah…),
– u prizemlju se nalazi restoran sa terasom,
– na spratu je savremeno opremljen medicinski blok za fizikalnu, kinezi i hidroterapiju,
– na spratu je i sala za sastanke, sala za prijem gostiju, administrativni blok, prostorije Uprava Partizana i Teleoptika,
– zgrada ima i 19 apartmana (14 dvokrevetnih i trokrevetnih za igrače i 5 za stručni štab),
– u potkrovlju je i prostorija sa terasom za dnevni boravak igrača,
– centar ima i kuhinju koja raspolaže najsavremenijom opremom i stručnom kontrolom specijalista za ishranu.


Naš sportski centar povremeno je i baza za pripreme fudbalske reprezentacije Srbije. Najbolji fudbaleri su veoma zadovoljni uslovima smeštaja, mogućnostima za treninge, kao i uslovima da slobodne sate provedu prijatno.

Sportski centar “Partizan – Teleoptik” sve više postaje i središte u koje dolaze značajne ličnosti iz sveta sporta. Od mnoštva onih koji su boravili u našem sportskom centru izdvajamo posetu prvog čoveka evropskog fudbala Lenarta Johansona, predsednika UEFA i Mišela Platinija, drugog čoveka Svetske fudbalske federacije. Oni su sa oduševljenjem govorili o Partizanovom sportskom centru kao uzoru kojem treba težiti.

 

SC PARTIZAN – TELEOPTIK 360°

Contact Us:

FK Partizan

Support Other Teams, Love Partizan!

Contact

Humska 1, 11000 Beograd

football@partizan.rs

accreditation@partizan.rs

marketing@partizan.rs

011/3693-815

© 2023 Copyright: AppWorks