Članstvo

15 May 2023

U sredu, 22. februara 2023. godine, FK Partizan pokreće zvanično članstvo u „Klubu prijatelja FK Partizan” gde članovi mogu postati svi koji vole i navijaju za crno-bele.

Svako ko postane član „Kluba prijatelja FK Partizan” dobija mogućnost različitih privilegija i učešća u aktivacijama kluba, zavisno od nivoa članstva.

Član može postati svako ko na sajtu www.partizan.rs u padajućem meniju „članstvo”, popuni sve potrebne podatke koji se potom, elektronskim putem, šalju našim partnerima ticketline.rs

Za sve članove „Kluba prijatelja FK Partizan“ će organizovati otvoren trening na početku sezone na glavnom terenu Sportskog centra „Teleoptik“, a jednom mesečno omogućen je obilazak stadiona i Sportskog centra klupskim autobusom. Uz to, omogućen je popust kod zvaničnih sponzora Fudbalskog kluba Partizan.

U ovom trenutku, svi članovi Kluba mogu ostvariti sledeće popuste:
1. Vaučer za kladionicu Soccer
2. Kafeterija vaučer pri učlanjenu u vrednosti od 500 dinara
3. Vaučer za popust od 10% u kompaniji Mona
4. Popust od 10% na usluge u medicinskom sistemu „Acibadem Bel Medic“
5. Popust od 10% na kupovinu u kompaniji Zepter
6. Popust od 10% na kupovine u prodajnim objektima „Lap top centra“
7. Sind popust od 10% na kupovinu ugostiteljskog asortimana i popust od 5% na kupovinu automobila

Dodatni benefiti koji se ostvaruju, u zavisnosti od vrste članstva:
-     Članstvo za novorođenče do 1. godine života: 15% popusta na opremu za bebe
-     Standardno članstvo: kupovina sezonske ulaznice „Tribina” za sezonu 2023/24 po povlašćenim cenama, popust u FK Partizan Šopu, mogućnost kupovine ulaznica za gostujuće tribine kada FK Partizan igra u Evropi u okviru UEFA takmičenja (pod uslovom da takva mogućnost postoji)
-     Porodično članstvo: kupovina porodične sezonske ulaznice „Tribina” za sezonu 2023/24 po povlašćenim cenama, popust u FK Partizan Šopu, popust za decu na letnjem kampu FK Partizan, popust od 10% na opremu za bebe
-     VIP članstvo: mogućnost kupovine VIP sezonske ulaznice „Loža“, popust u FK Partizan Šopu, mogućnost putovanja čarter letom na gostujuće utakmice u organizaciji kluba (5 mesta minimum), prijave preko sajta izvlačenje za 5 članova, poziv na koktele i proslave, mogućnost kupovine ulaznice prve kategorije kada FK Partizan igra u Evropi u okviru UEFA takmičenja (ako takva mogućnost postoji)
-     Organizovani klubovi prijatelja/preko 100 članova: status kluba prijatelja se stiče učlanjenjem najmanje 100 članova. Članstvo se ostvaruje preko sajta uz upisivanje u obrascu prijave kom Klubu prijatelja pripada član. Klub sa najviše članova ostvaruje pravo na jedan komplet opreme za lokalni fudbalski klub, predsednik kluba sa najviše članova ostvaruje pravo na jedno putovanje sa klubom na inostranu utakmicu. Klub sa preko 100 članova ostvaruje pravo na „Crno-belo veče” na kome će gostovati dva fudbalera i članovi UO FKP, gostovanje veterana na utakmici sa veteranima lokalnog kluba. Tri kluba sa najviše članova u tekućoj godini ostvaruju pravo na prijateljsku utakmicu lokalnog kluba sa kombinovanim sastavom FK Partizan

Ponude i način plaćanja:
U ponudi je pet vrsta članskih kartica:
-     Članstvo za novorođenče: od 0 do 1 godine – 500 dinara
-     Standardno članstvo:1.000 dinara
-     Porodično članstvo: 800 dinara po članu, deca od 1 do 18 godina
-     VIP članstvo: 10.000 dinara godišnje
-     Organizovani klubovi prijatelja/preko 100 članova: 800 dinara

PRODAJNI KANALI:
Online prodaja od 22.02.2023. godine, direktnim plaćanjem online karticom na sajtu ticketline.rs.
Online kupljene članske kartice možete podići na Tiketlajn prodajnom mestu ili Vam mogu biti dostavljene na kućnu adresu.
Ukoliko se prilikom online plaćanja odlučite za dostavu, potrebno je poslati fotografiju lične karte (obe strane dokumenta) ili pasoša na e-mejl adresu: dokument@ticketline.rs.
Tek kada se dobije fotografija Vašeg identifikacionog dokumenta (lične karte/pasoša), biće Vam poslate članske kartice.
Za gotovinska plaćanja, direktno na Tiketlajn prodajnom mestu:
– od 22.02.2023. godine: Tiketlajn Šop – Novi Beograd, TC Novi Merkator (od 10 do 18 časova, nedelja je neradni dan).
Moguća je i uplata na račun, uz preuzimanje članskih kartica na Tiketlajn prodajnom mestu ili dostavu istih na kućnu adresu.
Nakon urađene rezervacije, u roku od 24 časa je neophodno izvršiti uplatu na tekući račun prema instrukciji sa uplatnice koju dobijate u prilogu rezervacionog mejla.
Dostava članskih kartica je moguća i to samo ako se nakon urađene rezervacije, u roku od 24 časa izvrši uplata na tekući račun. Nakon uplate, potrebno je poslati fotografiju lične karte(obostrano) ili pasoša na mejl adresu: dokument@ticketline.rs.
Tek kada se dobije fotografija Vašeg identifikacionog dokumenta (lične karte/pasoša), biće Vam poslate članske kartice.

Cena dostave:
Srbija: 800,00 dinara
Evropa: 10.000,00 dinara
Svet: 12.000,00 dinara

Omogućena je i rezervacija članskih kartica putem telefona +381 11 20 30 570 .
Radno vreme kol centra je od ponedeljka do petka, od 10 do 17 časova.
Telefonski poziv se tarifira po ceni lokalnog poziva.

GOTOVINSKI RAČUN ZA PRAVNA LICA MOGUĆE JE DOBITI SAMO UKOLIKO PRE IZDAVANjA FISKALNOG RAČUNA NAGLASITE DA VAM JE POTREBAN GOTOVINSKI RAČUN.
ZA IZDAVANjE GOTOVINSKOG RAČUNA PRAVNIM LICIMA PRI ONLINE KUPOVINI, NEOPHODNO JE DA SE PRIJAVITE (ULOGUJETE) KAO FIRMA I UNESETE VAŠ PIB.

Jedna osoba može kupiti 1 člansku karticu uz lični identifikacioni dokument, za sebe.

Takođe, moguće je kupiti članske kartice i za ostale članove porodice, ali se i za ta lica moraju dostaviti njihovi podaci(ime i prezime, JMBG, adresa, telefon, email adresa), jer su članske kartice personalizovane i 1 osoba može posedovati samo 1 karticu na svoje ime.

Posebna napomena: Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, prodaja ulaznica za građane Republike Srbije moguća je samo uz identifikacioni dokument sa fotografijom (lična karta ili pasoš ) ili za strance (pasoš). Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti člansku karticu niti biti na sportskoj manifestaciji bez punoletnog pratioca.
Sve dodatne informacije možete dobiti ISKLjUČIVO pozivom na telefon + 381 11 20 30 570.

Contact Us:

FK Partizan

Support Other Teams, Love Partizan!

Contact

Humska 1, 11000 Beograd

football@partizan.rs

accreditation@partizan.rs

marketing@partizan.rs

011/3693-815

© 2023 Copyright: AppWorks